Conditii Generale pentru utilizarea site-ului.

 

ACCEPTAREA CONDITIILOR

 

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

 

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte. De asemenea, acest site web are ca scop facilitarea plasarii comenzilor online pentru produsele prezente in magazinul online.

 

INTRODUCERE

 

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare ale prezentului site de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

 

CONTINUTULUI SITE-ULUI

 

Accesul si utilizarea site-ului web sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia si pentru a facilita procesul de plasare al comenzilor online.

 

Informatiile prezente in site sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginilor pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul site-ului web nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor acestui site.

 

NEANGAJAREA RASPUNDERII

 

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor oferite de rezprezentantii acestui site care nu vor acorda nici o garantie referitoare la:

 

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

 

Astfel, rezprezentantii acestui site nu pot fi responsabili pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produse, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspundere în lipsa unor acorduri ulterioare.

 

Continutul paginii web, a informatiilor si a altor materiale prezentate de comunitate nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

 

Site-ul web nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

 

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

 

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte si de a facilitata procesul de plasare a comenzilor online.

 

Site-ul web nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

 

In cazul in care apar neclaritati, orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze reprezentantii site-ului web prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

 

INFORMATII PERSONALE

 

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

 

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile oferite pe acest site, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

 

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

 

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

 

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

 

Noi nu putem garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul nostru.

 

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

 

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul metodelor puse la dispozitie pe pagina principala a site-ului web.

ÎNAPOI SUS